0018 – Surelerin dizilişi yani sure numaraları insan yapımı. Ebced harflerine verilen rakamsal değerler insan yapımı. Başka söze gerek yok. Bunlar üzerine bina edilen her şey çürüktür.

Ya, Güzel arkadaşım, “insanlar yapamazlar” diyorum, bu şakamı geliyor size. Bu söylediğimin hiç anlamı yok mu? Bu söylediğimin üstünde önce biraz düşün lütfen.

“İNSANLAR YAPAMAZLAR” ” İ N S A N L A R    Y A P A M A Z L A R, YAPAMAZLAR” anlıyor musunuz, YAPAMAZLAR ……

Ben ne diyorum, üstüne siz ne diyorsunuz,

“Surelerin dizilişi yani sure numaralari insan yapımı.”
“Ebced harflerine verilen rakamsal değerler insan yapımı”

Önce lütfen bunu bir anlayın, “İNSANLAR YAPAMAZLAR” sonra fikir yürütün, yorum yapın.

Eleştirmek tabi ki hakkınız, fakat lütfen konuyu anlayın önce.
Yok, insanlar yapar diyorsanız, buyurun yapın görelim. Hee.. ben yapamam ama insanlar yapar diyorsanız. O zaman yapan adamı bulun söyleyin yapsın, görelim. Fakat lütfen, benzer bir sayısal yapı getirmeden konuşmayın, çünkü benzer bir yapı getiremeyen hiç kimsenin konuşmaya hakkı yok ve kimseye bir faydası olmaz.

Ayrıca; Sizin söyledikleriniz, yazdıklarınız, başkalarından, tarihten öğrendiğiniz bilgiler. Saygım var.

Fakat benim söylediklerim; Ölçerek, sayarak, hesap ederek, görerek, dokunarak ortaya çıkardığım bilgiler. Ben gördüğüme mi, saydığıma mı, ölçtüğüme mi, test ettiğime mi, deneyimlediğime mi inanayım, sizin kulaktan dolma getirdiğiniz bilgiye mi inanayım, güveneyim. Neden? Bilmem başka söze gerek var mı, güzel kardeşim.

Sizin söylediğiniz bilgiye inanmam için nasıl bir deliliniz var?

Var mı elinizde bir deliliniz. Varsa buyurun ortaya koyun. Bakın ben delilimi sizin, insanların test edebileceği, kontrol edebileceği şekilde ortaya koyuyorum. Ve açıkça meydan okuyorum, yapabilen varsa görelim diyorum.

SİZİN DELİLİNİZ NEREDE?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*