0025 – Başka kitaplarda da buna benzer bir sayısal yapı olamaz mı?

İddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Sadece iddia ederek bıraktığında, bu doğru bir şey olmaz, kabul edilmez. Dikkate alınmaz.

Biz iddiamızın ispatını herkesin önünde ortaya koymuş durumdayız. Kriterlerimiz bellidir. Sayısal yapı bellidir. Her şey çok açık nettir. Eğer birileri benzer bir sayısal yapının bir başka kitapta olduğunu iddia ediyorlarsa, onlarda iddialarını bizim gibi açık bir şekilde ortaya koymalıdırlar, ispatlamalıdırlar.

Bu matematiktir, laf ile hiç bir şey kabul edilmez. Sayıları, sayıların oluşturduğu denklikleri ve bu denkliklerin ilişkilerini açık bir şekilde göstermeleri gerekir.

Şöyle demeleri kesinlikle kabul edilmeyecektir. “Kardeşim, bu sayısal yapı gibi sayısal yapılar her kitapta bulunur. Fakat şimdi benim zamanım yok bu detayı ortaya çıkaramam, fakat bu açıkça bellidir, bunu herkes anlar….” Falan filan…. benzer ifadeler. Olmaz böyle karşı iddia, olmaz. Dikkate dahi alınmaz. Laftan ileriye gitmez. Boş LAF olarak kalır.

Ayrıca; Burada dikkatinizi çekmek istediğim çok önemli bir husus vardır. Kur’an olayını, farkını, büyüklüğünü ortaya çıkaran unsurdur. Lütfen iyi anlamaya çalışın.

Türk Anayasasında bakacağız diyelim. Şimdi soruyorum, sizlere veya bu düşüncede olan herkese.

– Türk Anayasasının hangi bölümlerine bakalım?!! ………Tamam,… Bölümleri tespit ettiniz diyelim.

– Peki o bölümlerde hangi harflere bakalım?!!

Görüyor musunuz olayı, Kur’an farkını. Kur’an olayı en ince ayrıntısına kadar tanımlamıştır (Determine etmiştir). Hangi bölümlere bakılacağını, hangi harflerin sayılacağını, hiç şüphe bırakmayacak netlikte ortaya koymuştur.

Şimdi Son olarak; Herkes, ama herkes elini vicdanına koysun ve aklıyla olayı yorumlasın lütfen.

Türk Anayasasında bölümleri belirledik, bir şekilde 7 bölüm ayarladık. Tabi ki bölümlerin başlarında başlangıç (açılış) cümlesi ve kodlama harfleri yok. Biz kendimiz başlangıç cümlesini ve kodlama harflerini de ekledik, yazdık. Kodlama harfleri Kur’an benzeri olsun, H ve M.

– İlk 11 kriter:
Her bölümdeki H ve M harflerin sayılarının toplamlarından oluşan sayı dizisinin, benim verdiğim, Kur’an örneğindeki 11 kriterin denkliklerini hepsini birden sağlayabileceğini hangi akıl sahibi nasıl kabul edebilir?!!
(Denemesi bedava, yapan yapsın göstersin, görelim, kimsenin elini tutmuyoruz.)

– 12. Kriter:
11 kriterin üstüne, bu belirlediğimiz 7 bölüm içindeki H ve M harflerinin dizilim sırasına göre 40 ve 8 sayılarını ardışık sıralayarak yazdık. Büyük bir sayı oluşturduk. Bu sayının 19’a tam olarak bölünebileceğini kimin aklı kesiyor, kimin aklı kabul ediyor, çok merak ediyorum.
(Denemesi bedava, yapan yapsın göstersin, görelim, kimsenin elini tutmuyoruz.)

– 13. Kriter:
12 kriterin üstüne, 7 bölüm olarak seçtiğimiz bölümler içinden 3. bölümde, 1. maddedeki H ve M harflerine ek olarak 2. maddede verdiğimiz üç ayrı kodlama harfi olan A, S, K, harflerinin sayılarının toplamının bu bölüm içindeki sayısının 19’un tam katı olacağını ve bu harflerin sayısal değeri olan, 70, 60, 100, sayılarının 12. kriterdeki, az evvel yukarıda tanımladığım 40 ve 8’lerden oluşan büyük sayının içine 3. bölümdeki A, S, K, harflerinin sıralarına göre, 2. maddeden itibaren eklenmesi ile oluşacak yeni büyük sayının da 19’a tam olarak bölüneceğini, kim, hangi akıl, nasıl kabul edebilir veya bekleyebilir.
(Denemesi bedava, yapan yapsın göstersin, görelim, kimsenin elini tutmuyoruz.)

Ayrıca, 14. 15. kriterler ve Videolarını henüz hazırlayamadığım, fakat WEB sayfasında ve kitabımda tanımladığım, 16. 17. 18. … 22. kritere kadar, bu denklikleri sağlayacağını beklemek veya sağlayacağını söylemek hangi akıl sahibinin harcı.
(Denemesi bedava, yapan yapsın göstersin, görelim, kimsenin elini tutmuyoruz.)
diğer kriterleri yazmıyorum bile….

Ben bu delikanlıyı veya delikanlıları, bay, bayan, bir görmek istiyorum, çıkıp boy göstersinler. Adam gibi kimliklerini tanıtsınlar ve ben biliyorum, gösterebilirim, bu söyledikleriniz, Türk Anayasasında veya Kur’an harici bir kitapta var, olur, yapılır desinler. Boylarını bir görelim bu arkadaşların. Kariyerlerini, uzmanlık alanlarını, bu sayısal yapıyla ilgili çalışmalarını bir görelim.

Bakın bu yazdıklarım LAF değildir. İspatlanmış ortaya koyulmuş, hem de matematiksel olarak ortaya koyulmuş bir gerçektir. Bir bilimsel tespittir. Varsa kendine güvenen çıksın, ben bu söylediklerinizi, şu kitapta, şu yazıda veya kendi yazdığım yazıda gösteririm desin. Bunun dışındaki hiç bir söylem, hiç bir iddia, hiç bir ifade, açıklama kabul edilmeyecektir. Hiç bir bahane kabul edilmeyecektir.

Bu çok ciddi bir meydan okumadır.
DÜNYADA BİR İLKTİR.
BÜTÜN DÜNYA YAKINDA BU GERÇEKLE YÜZLEŞECEKTİR.

HEP BERABER GÖRECEĞİZ İNŞALLAH, YER YERİNDEN OYNAYACAKTIR. BÜYÜK ŞİRKETLER, BÜYÜK DEVLETLER DEVREYE GİRECEKTİR. KONU ÇOK CİDDİ ELE ALINACAKTIR VE KONU YAPAY ZEKA ORTAMINA TAŞINACAKTIR. YAPAY ZEKA (GPT-3, belki GPT-4) OLAYI ELE ALACAK VE ÇALIŞMALARIN SONUCUNDA, KUR’AN’IN İNSAN KAPASİTESİNİN ÜSTÜNDE OLDUĞU BİLİMSEL OLARAK, YAPAY ZEKA DESTEKLİ, BİLİMSEL KURULLAR TARAFINDAN AÇIKLANACAKTIR.

BÜTÜN DÜNYANIN KUR’AN’A BAKIŞ AÇISI DEĞİŞECEKTİR.

MAALESEF, KORKARIM Kİ, ŞÖYLE GELİŞMELER OLACAKTIR:
(Kişisel görüşlerimdir, hiç bir kaynağa dayanmamaktadır, yani düşünce dünyamda canlanan fikirleri yazıyorum)

HIRİSTİYAN DÜNYASI (TEKNOLOJİYE SAHİP, BİLGİYE SAHİP, PARAYA, ZENGİNLİĞE SAHİP) OLAYA SAHİP ÇIKACAKTIR, BİZ BU KUR’AN’A İMAN ETTİK BU HAKTIR DİYECEKLER VE SEMBOLİK OLARAK HZ. İSA (A.S)’IN DÜNYAYA DÖNDÜĞÜNÜ (RESURRECTION) HIRİSTİYAN DÜNYAYI MÜSLÜMAN YAPTIĞINI İLAN EDECEKLERDİR. BU ARADA MÜSLÜMAN OLAN HIRİSTİYAN DÜNYASI, BUGÜNÜN MÜSLÜMANLARINI BİLHASSA ARAP DÜNYASINI GERÇEK MÜSLÜMAN OLMAMAKLA SUÇLUYACAKLARDIR.

Allah büyüktür. Her şeyin hakkımızda hayırlısını nasip etmesini bütün benliğimle Rabbimden diliyorum. Bizleri yalnız bırakmasın, bizlere akıl fikir versin, bizleri sevdiği, desteklediği, yardım ettiği, halis kullarının cümlesine ilhak eylesin. (Amin)

Video serisini seyretmenizi tavsiye ederim.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*